VCA Congres 2020

Toxic

Toxic

Toxic helpt organisatie bij veilig werken met chemische producten. Wij werken graag met u samen aan een wereld waarin werk geen leven meer kost.

Wij kunnen voor u via Toxic Safety Solution uw wettelijke verplichte stoffenregister onderhouden met bijbehorende communicatie naar de werkvloer, geven daarnaast advies, doen metingen en zorgen tevens dat de werkvloer en verantwoordelijke professionals het juiste kennisniveau hebben om de gezondheidsrisico's uit te sluiten of te beperken. Zodoende heeft u zelf meer tijd over om u te richten op het nemen van maatregelen voor de werkvloer. Daar maakt u het verschil.

Toxic heeft met Toxic Safety Solution als enige een wettelijkstoffenregistratiesysteem dat naast de REACH classificatie en de CMR-lijst van het SZW, ook de VOS, SVHC en ZZS stoffen in uw producten in beeld brengt en bijhoudt.

Elke organisatie is anders en zit in een andere fase qua bewustwording en professionalisering op het gebied van veiligheid. Dat begrijpen wij. Bel daarom gerust vrijblijvend voor een vraag of bij een onduidelijkheid.

Inspectie-SZW is bekend met Toxic.

GRATIS RISICO SCAN

We hebben een scan ontwikkeld zodat u kunt controleren of uw organisatie op hoofdlijnen veilig werkt met gevaarlijke stoffen en of dit conform de Nederlandse en Europese wetgeving REACH gebeurt.

Met de resultaten van de Quick Scan kunt u de volgende stap gaan zetten in het veiligheidsbeleid van uw organisatie, omdat u weet wat de focuspunten moeten zijn voor een veilige werkomgeving conform de huidige wetgeving.

Doe de scan op https://www.toxic.nl/scan