Jaarcongres op locatie
VCA Congres

PHOV

PHOV

PHOV, voor veiligheidskundig onderwijs dat het verschil maakt!

Met de opleidingen Hogere Veiligheidskunde, Arbeidshygiëne, Middelbare Veiligheidskunde, Middelbare Arbeidshygiëne, Arbeids- en Organisatiekunde en Procesveiligheid.


Een opleiding volgen bij PHOV is een bewuste keuze. Door voor PHOV te kiezen kies je voor ervaring. We leiden al ruim 30 jaar veiligheidskundigen in Nederland op. De docenten helpen jou verder in je kennisbehoefte! Het zijn zorgvuldig geselecteerde autoriteiten op hun vakgebied. Zij ondersteunen je bij het realiseren van je persoonlijke leerdoelen en het oplossen van je eigen praktijkcases.

Opleiding Middelbare Veiligheidskunde
Als MVK'er maak je RI&E's (risico-inventarisatie en -evaluatie) en werkplekinstructies. Je doet ongevallenonderzoek, lost klachten op, voert LOTOTO (Lock Out – Tag Out – Try Out) procedures uit, organiseert toolboxmeetings en stelt een LMRA (laatste minuut risico analyse) op en voert die uit. Daarnaast geef je eerstelijns advisering.

Werk en privé combineren
In de opleiding worden theorie en praktijk gecombineerd tot een boeiend programma. Omdat het combineren van werk, studie en privé altijd een grote uitdaging is, biedt PHOV een avondopleiding aan die goed met het werk te combineren is en waarvan de lesstof direct in de praktijk kan worden toegepast.

Duur opleiding
Avondopleiding. 28 dagdelen les met aansluitend het scriptietraject.
Kies je voor PHOV, dan kies je voor kwaliteit

  • Docenten uit de praktijk, autoriteiten op hun vakgebied
  • Leren van docenten én medecursisten
  • Begeleid scriptietraject door een mentor
  • Opleiding in werk integreren, moduleopdrachten binnen eigen bedrijf
  • Een jaar gratis lidmaatschap NVVK
  • Opleiding erkend door Hobéon SKO

Meer informatie vind je op www.phov.nl/opleiding/middelbare-veiligheidskunde